Nieuwsgierig naar meer?

Mail naar wooncoopbinnenhaven@gmail.com en meld je aan voor de nieuwsbrief Wooncoöp De Binnenhaven of voor vragen. Kennismaken met de andere coöperatieleden? Sluit je aan bij de regelmatige informatiebijeenkomsten. Aanmelden kan bij Birgit Oelkers: oelkers@planenaanpak.nl.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen! Dat kan ook via de onderstaande contactinformatie of door een bericht te sturen met het onderstaande formulier.

Procedure Lidmaatschap

We willen het proces van lid worden zo transparant en zorgvuldig mogelijk laten verlopen. Daarvoor hebben we de volgende lidmaatschapsprocedure opgesteld:

stap 1.   Informatiebrochure en sociaal bestek opvragen via wooncoopbinnenhaven@gmail.com

stap 2.  Informatiebijeenkomst bijwonen of persoonlijk contact met een lid van het welkomstcomité De BinnenHaven. We organiseren gemiddeld 1x in de maand een (online) informatiebijeenkomst

stap 3.  Opvragen en invullen inschrijfformulier met motivatie en mailen naar wooncoopbinnenhaven@gmail.com

stap 4. Het welkomstcomité nodigt uit voor een intakegesprek. Dat gebeurt in collectief verband, samen met 2-3 andere kandidaatleden. Als het kan ‘live’ en zo niet via een zoomsessie.

stap 5.    Het welkomstcomité legt haar advies over toetreding van het kandidaatlid voor aan het bestuur en een tweetal  onafhankelijke raadgevers; deze geven gevraagd en ongevraagd advies aan het bestuur

stap 6.    Het bestuur besluit over lidmaatschap en informeert de kandidaatleden daarover

stap 7.    Vanaf het moment van goedkeuring door het bestuur ben je aspirantlid van De BinnenHaven

stap 8.  Na betaling van het lidmaatschapsgeld ben je vervolgens volwaardig lid van onze vereniging

——————————————————–

Let op: Kan iedereen lid van De BinnenHaven worden?
Ja dat kan. Alleen kan het zijn dat er door onevenwichtigheid in de samenstelling van de vereniging tot een (tijdelijke) ledenstop voor bepaalde groepen of woonwensen wordt  besloten. En dat in dat geval andere kandidaat-leden voorrang krijgen, totdat er weer een evenwichtige mix is ontstaan. Daarbij kan het bijvoorbeeld gaan om woningtypes, leeftijden, zorgvraag, huishoudens.

Neem contact op

Wooncoöperatie De BinnenHaven
p/a Wagenmakerbaan 51
1315 BC Almere

Stuur ons een bericht